Kloak​

SKAL DU HAVE UDFØRT KLOAKRENSNING, STÅR HG SERVICE KLAR TIL AT HJÆLPE DIG.

HG Service udfører alle typer af kloakarbejde, og kan på den måde hjælpe dig med alt fra nybyg og totalrenoveringer til reparationer, udskiftninger og rensning af kloak. Sidstnævnte er et væsentligt led i forhold til, hvordan du kan forebygge, at dit kloaksystem eksempelvis skal udskiftes.

Vi anbefaler, at du med jævnlige mellemrum får foretaget en kloakrensning, og på den måde forebygger større og mere bekostelige indgreb. Hos HG Service står vi til rådighed uanset problemets omfang.

Det sker ved en tilstoppet kloak

Begynder du at få problemer med at skylle ud i toilettet, eller får vandet i din køkkenvask besvær med at sive ned i kloakken, så er det tydelige tegn på, at der skal sættes ind med en rensning.

Det der sker, når kloakken tilstopper er, at der kommer aflejringer af sæbe, jord, skidt og fedt i kloakrørene, og det kan skabe et forsnævret gennemløb i kloakrørene.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE, HVIS DU HAR ET STOPPET TOILET.

Et andet problem, der kan få din kloak til at stoppe, er skadedyr. Rotter kan forårsage problemer i din kloak. Det samme kan rødder og træer, der kan gro ind i kloakken og derfor have tilstoppende effekt. Vi er behjælpelige med at udrede, hvad der har forårsaget, at din kloak er tilstoppet. Det kan vi gøre ved brug af tv-inspektion.

Er jeres kloak brudt sammen, eller trænger det blot til at blive udskiftet, så er HG Service det rigtige valg og jeres samarbejdspartner.

Du er meget velkommen til at kontakte os på 33247212. Så tager vi en snak om dit kloaksystem, og finder ud af om det er en rensning af kloak, eller øvrige services som du kan have brug for.

Kontakt os i dag

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HG SERVICE A/S

Høffdingsvej 24

2500 Valby​

Kontakt os

Telefon: 33 24 72 12

E-mail: hgservice@hgservice.dk

CVR: 27457436